PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

11 μετάλλια και δεύτερος στη γενική κατάταξη ο Σύλλογος Καράτε Budokan Κατερίνης, σε διεθνές του τουρνουά στήν Βουλγαρία

[wide]

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι καρατέκα της Λέσχης Καράτε Budokan Κατερίνης, στο Sofia Open Karate Tournament, που διεξήχθη το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.


Η αποστολή του Budokan Κατερίνης, με αρχηγό της τον προπονητή Βασίλη Σταυριανίδη, επέστρεψε στην Κατερίνη έχοντας στις αποσκευές της 7 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια, κατατάσσοντας το Σύλλογο 2ο στη γενική κατάταξη, μεταξύ 67 συλλόγων από 14 χώρες. Να σημειωθεί ότι για μια θέση στο βάθρο, αγωνίστηκαν συνολικά 750 αθλητές.


Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

-Σαμαράς Παναγιώτης (στις κατηγορίες Cadet male -52 kg και Junior male -55kg)

-Ζαμαντζά Μαριάντα (στις κατηγορίες Cadet female -61kg και Junior female -59kg)

-Τσολακίδου Ελένη (στις κατηγορίες Cadet female +61kg και Junior female +66kg)

-Μαυρίδου Καλλιόπη (στην κατηγορία Senior female -61kg)



Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι:

-Τρουμπούκης Γεώργιος κατηγορία Children male U14 -55kg

-Μπατάλας Γεώργιος κατηγορία Children male U12 -40kg


Επίσης ασημένιο κατέκτησαν αθλητές του Συλλόγου μας στο Ομαδικό Kumite στις κατηγορίες Male team kumite U14 οι Ταγάρας Δημήτριος και Τσολακίδης Δημήτρης και στην κατηγορία Female Team Kumite Junior η Ανδριάνα Μπάσδρα



Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν στο Ομαδικό Kumite της κατηγορία τους οι:

Μπάσδρας Γεώργιος, Χρυσίδης Ιωάννης, Ταγάρας Δημήτριος, Θεοχαρόπουλος Δημήτριος, Καραβίδα Ζηνοβία, Τσολακίδου Ελένη, Μαυρίδου Καλλιόπη και Ζαμαντζά Μαριάντα.




«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν ιδανικά», δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου Βασίλης Σταυριανίδης. «Ήταν μια δυνατή διοργάνωση, με καλό ανταγωνισμό και καρατέκα από πολλές χώρες. 
Οι αθλητές μας, ήταν υποδειγματικοί και εκτός τατάμι, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όχι μόνο στο OPEN της Σόφιας, αλλά και στα αντίστοιχα OPEN σε Τρίκαλα και Κολινδρό», δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου.



Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget