PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Survivor All Star: Αντιμέτωπη με νέο πρόβλημα η παραγωγή - 4 παίκτες είχαν επικοινωνία κρυφά


Survivor All Star: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις


Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τις αποβολές του Survivor All Star αφού δωροδοκούν τους ντόπιους προκειμένου να έχουν φαγητό ή επικοινωνία.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πώς υπάρχουν τέσσερις παίκτες όπου έχουν επικοινωνήσει κρυφά με την οικογένειά τους.
Αρκετοί έχουν εκφράσει την αντίρρησή τους και την οργή τους για το γεγονός πώς δεν έχουν αποβληθεί ενώ άλλοι που δεν έχουν κάνει κάποιο παράπτωμα έφυγαν κακήν κακώς.

«Η Ελευθερία δεν θέλει καθόλου τον Μάριο. Είναι πικραμένη»

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στο Super Κατερίνα από τα παρασκήνια του Just the 2 of Us.

Ο τραγουδιστής σχολίασε τα όσα γίνονται στο «Survivor All Star» και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

«Με Ελευθερία μιλάμε συνέχεια βιντεοκλήση και χθες με πήρε το βράδυ και ήταν στεναχωρημένη γιατί λέει αυτό τον στόχο τον είχε χθες. Της είπα ότι δεν το διαχειρίστηκε όπως έπρεπε με το Μάριο θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο πολύ στο παιχνίδι, είναι καλή στα αθλήματα, είχε κάνει πολλή προσπάθεια και προπόνηση» δήλωσε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν τον θέλει καθόλου τον Μάριο, τον έκανε και unfollow… είναι μόδα τώρα αυτό και εγώ όποιος δεν θέλει θα τους κάνω unfollow… Μου είπε ότι είναι πικραμένη..» αποκάλυψε ο τραγουδιστής για τη φίλη του.


Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget