PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Από το Baywatch στη Barbie – Η Donna D’Errico γιορτάζει την ημέρα της γνωστής κούκλας και… «ρίχνει» το Instagram


Η 54χρονη σήμερα σεξοβόμβα του «Baywatch» Donna D’Errico γιορτάζει τη Barbie με σέξι σατέν εσώρουχα και αφήνει τους πάντες άφωνους με τις αναλογίες της. Η Donna D’Errico μπήκε στο Instagram για να τιμήσει την Ημέρα της Barbie, δημοσιεύοντας μια σέξι φωτογραφία της με σατέν ροζ εσώρουχα. «Είναι η Ημέρα της Barbie», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της την Πέμπτη και μεταδίδει η Page Six.

«Είναι επίσης ο μήνας γενεθλίων της Donna D’Errico.

«Μας τιμώ και τις δύο σήμερα που κάθομαι με ροζ σαν Barbie και σας ενημερώνω ότι θα δημοσιεύσω μια τούρτα στα γενέθλιά μου 😘 #linkinbio.» Τα σχόλια της D’Errico πλημμύρισαν αμέσως από θαυμαστές που επαινούσαν τη νεανική της εμφάνιση. «Άψογη. Δείχνεις φανταστική. Θέλω να μάθω ποιο είναι το μυστικό σου», είπε ένας θαυμαστής. «DONNA!!!!!!!!!!!! Τι Barbie! Είσαι όμορφη γυναίκα!» πρόσθεσε ένας άλλος.

«Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», έγραψε ένας τρίτος θαυμαστής. «Χρόνια πολλά – κυριολεκτικά μοιάζεις σαν να είσαι στα είκοσι σου!» σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ του «Candyman 3» τρελαίνονταν τα social media με τη φωτογραφία της.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget