Υλικά
- 500 γρ. μικρά χοιρινά μπριζολάκια
- 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας ρίγανη ξερή
- 1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη.
Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τις μπριζόλες και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του κρέατος.
Δημοσίευση σχολίου
►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.