Υλικά
- 500 γρ. μικρά χοιρινά μπριζολάκια
- 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας ρίγανη ξερή
- 1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη.
Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τις μπριζόλες και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του κρέατος.

Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.