PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μητσοτάκης από Δερβιτσάνη Αλβανίας: Να θεωρείτε δεδομένη τη στήριξη της ελληνικής Πολιτείας


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Δερβιτσάνη, όπου τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.


«Είχα δεσμευτεί ότι θα έρθω να σας επισκεφτώ πριν το τέλος του χρόνου και τήρησα τη δέσμευσή μου και είμαι σήμερα εδώ μαζί σας σε αυτή την πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Δεν μπορώ να μην θυμηθώ το γεγονός ότι σε αυτήν εδώ την πλατεία, πριν από ακριβώς 31 χρόνια, ήταν Δεκέμβριος του 1991, ήρθε ο πατέρας μου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

Λίγο πριν είχε καταρρεύσει το καθεστώς της απίστευτης καταπίεσης του αλβανικού λαού και τότε προδιαγράφονταν πολύ θετικές οι προοπτικές των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών. 

Και είχε πει ο πατέρας μου κάτι το οποίο το ανέφερα και όταν μίλησα στη Λιβαδειά, είχε πει ότι "η Ελληνική Εθνική Μειονότητα είναι γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο κρατών". Και όσο ίσχυε πριν από 31 χρόνια, άλλο τόσο ισχύει και τώρα», τόνισε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να θεωρείτε δεδομένη τη στήριξη της ελληνικής Πολιτείας

«Θέλω να γνωρίζετε ότι με τον πρωθυπουργό, τον Έντι Ράμα, έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία. Γνωρίζουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα δρομολογήσουμε και να τα επιλύσουμε όλα σε πνεύμα συνεργασίας και σε πνεύμα καλής διάθεσης. Όπως γνωρίζετε, επίσης, και την στήριξη που παρείχε και παρέχει διαχρονικά η ελληνική Πολιτεία σε όλους τους Έλληνες που κατοικούν στο Δήμο σας. Να τη θεωρείτε δεδομένη.

Η εκκρεμότητα του επιδόματος των ανασφάλιστων υπερηλίκων, επιτέλους, λύνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διαχρονική υποστήριξη την οποία παρέχουμε στα παιδιά τα οποία φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το σχολείο σας, να δω τα νέα παιδιά να μεγαλώνουν, να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα μαζί με την αλβανική, μαζί με την αγγλική. Για αυτά τα παιδιά θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, για να μείνουν στον τόπο τους, να μείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους και όσο προκόβει η Αλβανία, τόσο θα προκόβει και η Ελληνική Εθνική Μειονότητα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget