- 6 χοιρινές μπριζόλες
- 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
- 2 2/3 κ. σ. μέλι
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε μια σχάρα σε μέτρια φωτιά και λαδώστε την ελαφρά.
- Άνακατέψτε την κέτσαπ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο σε ένα μπολ για να φτιάξετε το γλάσο.
- Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές στην προθερμασμένη σχάρα.
- Πασπαλίστε ελαφρά με το γλάσο κάθε πλευρά καθώς ψήνονται και ψήστε τα μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 7 έως 9 λεπτά ανά πλευρά.

Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.